Kako je sve počelo

Priča o nama počinje sada već davne 2014. godine kada smo odlučili organizirati putovanje na utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije protiv Italije u Milanu. S obzirom na to da smo bili jedva punoljetni, nismo imali puno iskustva, a ni znanja, samo veliku želju i instinkt za prepoznati tržišnu priliku. Organizacija utakmice bila je veliki uspjeh koji nam je dao zamaha da idemo dalje. Razmišljali smo što i kako te smo na koncu odlučili organizirati naše prvo pravo putovanje u Graz potkraj 2015. godine. 

Zašto FoanSaky

Kako bi dalje mogli stvarati i razvijati naš brand, morali smo mu dodijeliti neko ime. Imali smo nekolicinu prijedloga kako se nazvati, no naposljetku smo se odlučili za verziju naših nadimaka i tako je nastao FoanSaky. Ime nismo htjeli mijenjati iako bi možda imali više uspjeha da imamo neko komercijalno ime. To je dio našeg identiteta, ono što mi predstavljamo i ono što u suštini jesmo. Po prirodi smo jednostavni i pristupačni, a naš karakter želimo preslikati i na naša putovanja.

Naši Partneri

S obzirom na to da bi nam registracija vlastite turističke agencije znatno podigla troškove, a time i cijene, posljednje 4 godine surađujemo s Turističkom agencijom Izazov koji je i pravni i odgovorni subjekt za sve što organiziramo. Oni su između ostalog garancija da ćemo biti cjenovno pristupačni na tržištu.

Naša putovanja

Do sada smo organizirali 40+ putovanja sa preko 3000 putnika u 17 različitih zemalja, preko 50 gradova. Posjetili smo Tursku, Rusiju, Ukrajinu, Poljsku, Španjolsku, Francusku, Italiju, Sloveniju, Austriju, Slovačku, Češku, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Srbiju.

Za Kraj

Uvijek nastojimo napraviti balans između razgledavanja i slobodnog vremena, cijene i kvalitete, ići maksimalno u detalje uz misao da je samo najbolje dovoljno dobro. Bitne su nam vaše recenzije kao i kontinuirane ankete koje provodimo prije i poslije svakog putovanja. Bilo da voliš razgled grada ili ispijat kave, izlazak ili chillanje u hotelu, skupe restorane ili street food kod nas vrijedi ona “za nekog sve za svakog ponešto”.